Ο εξοπλισμός μας

Ναργιλέδες

Steamulation

Stainless Steel
Το κορυφαίας ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι χρησιμοποιείται για την κατασκευή της σειράς Steamulation Prime. Λόγω των θετικών υλικών ιδιοτήτων του, ο ανοξείδωτος χάλυβας που χρησιμοποιούμε χρησιμοποιείται επίσης σε διάφορους τομείς υψηλής απόδοσης. Η υψηλή αντοχή του υλικού στη διάβρωση και τη φθορά διασφαλίζει ότι τα μοντέλα Prime Series διατηρούν την ομορφιά τους όχι μόνο βραχυπρόθεσμα, αλλά και μακροπρόθεσμα.

Crystal Glass
Τα αγγεία Steamulation Prime Series είναι χειροποίητα κατασκευασμένα από κρύσταλλο premium. Τα αγγεία εντυπωσιάζουν με το ξεχωριστό τους σχήμα και την αριστοκρατική συλλογή χρωμάτων. Η σειρά Prime περιλαμβάνει μια καθαρή, ασπρόμαυρη έκδοση. Όλα τα αγγεία χαρακτηρίζονται από εξαιρετικής ποιότητας που αντικατοπτρίζεται επίσης στο βάρος τους 1,6 kg. Ως περαιτέρω απόδειξη ποιότητας, κάθε βάζο Prime Series φέρει το λογότυπό μας Steamulation. Κατά τη χρήση του Prime Series βάζου, συνιστούμε επίπεδο πλήρωσης 0,8 έως 0,9 λίτρα.

Προηγμένο σύστημα κλειστού θαλάμου & τέλεια τεχνολογία ροής αέρα
Η Prime Series είναι εξοπλισμένη με το πιο προηγμένο σύστημα βαλβίδων για ναργιλές: Το σύστημα κλειστού θαλάμου ατμού, στο οποίο οι μπάλες βαλβίδων ενσωματώνονται απευθείας στους θαλάμους. Αυτή η ειδική τροποποίηση προάγει μια τέλεια σταθερή ροή αέρα και δημιουργεί έτσι την ασύγκριτη εμπειρία ατμού. Επιπλέον, οι σφαίρες βαλβίδων μπορούν να αφαιρεθούν από τους θαλάμους σε ένα βήμα, οπότε ο παλιός καπνός μπορεί εύκολα να εκτοξευθεί από το βάζο.

Η τεχνολογία Perfect Airflow συμπληρώνει το καινοτόμο σύστημα θαλάμου. Όλα τα εξαρτήματα αεραγωγού έχουν αναπτυχθεί για να υποστηρίζουν μια ιδανική ροή αέρα και έτσι προσθέτουν στη μοναδική εμπειρία καπνίσματος με τον ατμό.

18,8 γείωσης
Δεν υπάρχει μειονεκτική βίδα, αλλά ένα τέλεια προσαρμοσμένο σχήμα. Τα μοντέλα Prime Series είναι εφοδιασμένα με σύνδεσμο γείωσης 18,8 μεγέθους που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε εύκολα τον προσαρμογέα πλάκας και μπολ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας, ο προσαρμογέας έχει σχεδιαστεί για μεγάλη διάρκεια ζωής.

Diffuser
Η Prime Series διαθέτει έναν πρωτοποριακό διαχύτη που ενσωματώνεται απευθείας στον σωλήνα εμβάπτισης. Ο διαχύτης ενεργοποιείται τραβώντας το συρόμενο χιτώνιο. Έτσι, οι έξοδοι αέρα αποκαλύπτονται και ο καπνός κατανέμεται πιο αθόρυβα. Για να απενεργοποιήσετε τον διαχύτη, το συρόμενο περίβλημα μπορεί να ωθηθεί ξανά. Καινοτόμος, λειτουργικός και εφαρμόσιμος σύμφωνα με τις επιθυμίες σας – το Prime Series diffusor.

Konus One
Το επιστόμιο Konus One V2A είναι μια άλλη αντανάκλαση του πνεύματος καινοτομίας μας. Το επιστόμιο που έχει κατασκευαστεί με ακρίβεια έχει κωνικό επάνω μέρος που σας επιτρέπει να το εισάγετε σε έναν ελεύθερο σύνδεσμο εύκαμπτου σωλήνα. Στη συνέχεια, ο σύνδεσμος εύκαμπτου σωλήνα χρησιμεύει ως έξυπνη συσκευή συγκράτησης, με την ακριβή εφαρμογή των εξαρτημάτων να εξασφαλίζει σταθερό κράτημα. Έτσι, το επιστόμιο Konus One προσφέρει μοναδική άνεση και προσθέτει την απαράμιλλη εμπειρία ατμού στο κάπνισμα.

Wookah

Η βαλανιδιά είναι ένα ελαφρύ και φυσικό ξύλο. Είναι ένας τύπος σκληρού ξύλου – ισχυρός και ανθεκτικός, οπότε χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία επίπλων και δαπέδων. Η σκιά των σπόρων βελανιδιάς μπορεί να διαφέρει σε μεγάλο βαθμό όχι μόνο μεταξύ των δέντρων, αλλά και μεταξύ των κλαδιών ενός δέντρου.

WOOKAH Vase Smooth. Είναι κατασκευασμένο από γυαλί που ήταν χειροποίητο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εμφύσησης. Περιλαμβάνει ανοξείδωτο νήμα 1.4301 (V2A) με χαρακτική WOOKAH. Η ιδιαιτερότητα του Smooth αγγείου απορρέει από το γεγονός ότι η επιφάνειά του είναι εντελώς λεία, καθαρά διαφανής και δεν έχει κοψίματα. Ως σπάνιο φαινόμενο, το υλικό μπορεί να περιλαμβάνει ένα λεπτό χαρακτηριστικό: ένα νήμα σαν ραβδώσεις μέσα στο βάζο.

Κάθε WOOKAH περιλαμβάνει ένα σύστημα γρήγορου κλειδώματος, μια τεχνική λύση, η οποία επιτρέπει τη γρήγορη και βολική τοποθέτηση του σώματος WOOKAH στο βάζο WOOKAH. Με μια μικρή κίνηση μπορείτε να ταιριάξετε τα δύο στοιχεία.

Έχει επίσης μια σύνδεση γείωσης – μια σύνδεση χωρίς grommet για το σωλήνα σας. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι να κάνει τις βαλβίδες και τους συνδετήρες εύκαμπτων σωλήνων να ταιριάζουν εύκολα με τους προσαρμογείς χωρίς ροδέλες. Τα τεμάχια μπορούν να τοποθετηθούν με ασφάλεια χωρίς τη χρήση πρόσθετων σφραγίδων.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ύψος 63 cm χωρίς μπολ κεφαλής
Βάρος: περίπου. 3 κιλά
Σύστημα γρήγορης κλειδώματος
Σύνδεση γείωσης
1.4301 (V2A) ανοξείδωτα μεταλλικά μέρη
Το σώμα και το αγγείο έχουν έναν μοναδικό σειριακό αριθμό

Καπνοί

H Hookah Delivery χρησιμοποιεί  γερμανικής προέλευσης καπνούς τους True Passion Luxury Tobacco! Μια από τις καλύτερες εταιρίες καπνού για ναργιλέ στον κόσμο!

Κεφαλές

HC CASCADE

Το HC CASCADE είναι ένα μπολ phunnel.

Αυτό το μπολ είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στη θερμότητα και θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε εύκολα τη θερμότητα που εφαρμόζεται στον καπνό σας.

Χαρακτηριστικά:

Ύψος: 14εκ
– Συνολικό πλάτος: 8cm
– Πλάτος τρύπας: 2cm

Κατασκευασμένο στην Ισπανία.

KALOUD SAMSARIS VITRIA II

Το νέο προϊόν της Kaloud, το Kaloud Samsaris Vitria II® ειναι η εξέλιξη του πρώτου υβριδικού μπολ σιλικόνης-γυαλιού Hookah Bowl.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα:

Είναι πολυ ασφαλές και δύσκολο να χτυπηθεί.
Πολύ καθαρότερες πιο γευστικές ριπές.
Η σιλικόνη και το Kaloud Lotus® δεν αγγίζουν ποτέ, πράγμα που σημαίνει ακόμη μεγαλύτερη γεύση και ακόμη καλύτερη ροή θερμότητας.
Μεμονωμένοι θάλαμοι γεύσης επιτρέπουν μοναδική θέρμανση και τέλεια μέτρηση Shisha κάθε φορά.
Το Central Air Channel επιτρέπει περισσότερο χυμό (γεύση) να παραμείνει στο θάλαμο γεύσης και, το πιο σημαντικό, οι ρουφηξίες σας.
Είναι κατασκευασμένο από μη τοξικό πυρίτιο εγκεκριμένο από την FDA, οπότε είναι ασφαλές στη χρήση, δεν θα σπάσει εάν πέσει και μπορεί να αντιμετωπιστεί κατά τη διάρκεια της απόλαυση σας.

HMD - Συσκευές Διαχείρισης Θερμότητας

Το νέο σύστημα διαχείρισης θερμότητας Oduman Ignis Revo. Υψηλής ποιότητας stainless μεταλλικό αλουμίνιο.

ShishaVac

Περιγραφή:
Εμείς, ως άνθρωποι που απολαμβάνουμε ένα ναργιλέ, καταλαβαίνουμε ότι είναι κάτι ξεχωριστό. Ο ναργιλές είναι μια στιγμή για να χαλαρώσετε και να προβληματιστείτε και να κοινωνικοποιήσετε με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Το βλέπουμε ως απόλαυση της ζωής.
Η Hookah Delivery χρησιμοποιεί το Shishavac®, το Πρώτο Σύστημα Προετοιμασίας Hookah στον κόσμο και τον απόλυτο σύντροφο για τους λάτρεις του ναργιλέ.

Είτε το αναφέρετε ως ναργιλέ, αργιλέ, φυσαλίδες με χαμπλ ή κάτι άλλο, ο κόσμος έχει ένα κοινό σημείο όσον αφορά το ναργιλέ, που είναι ο πόνος που μπορεί να είναι να προετοιμαστεί. Ο Shishavac είναι εδώ για να τελειοποιήσει αυτήν τη διαδικασία και κάνει τέσσερις βασικές λειτουργίες.

Αυτό το όμορφα σχεδιασμένο μηχάνημα πολλαπλών εργασιών σάς επιτρέπει να ξεκινάτε εύκολα το ναργιλέ σας σε δευτερόλεπτα, να καθαρίζετε το σωλήνα ναργιλέ και να στεγνώνετε τα μέρη του ναργιλέ σας μετά το πλύσιμο.

Το Shishavac ενσωματώνει βολικά όλες αυτές τις λειτουργίες σε μια φιλική προς τον χρήστη, οργανική οικιακή συσκευή. Βελτιώνοντας μια πολιτιστική παράδοση αιώνων, το Shishavac είναι μια επανάσταση, φέρνοντας την τεχνολογία στη συνεδρία ναργιλέ για να την κάνει ακόμα καλύτερη. Δοκιμάστε το μία φορά και δεν θα θελήσετε ποτέ να ρυθμίσετε τη συνεδρία χωρίς αυτήν!

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ SHISHAVAC

1.Αποτελεσματικός καθαρισμός της μάνικας καπνίσματος
2.Στέγνωμα ολων των κωμματιών του ναργιλέ μετά το πλύσιμο
3.Αποκόλληση των επιστομίων χωρις προσπάθεια!!